+358 50 3102969
Kontakt

Desitin

Desitin Arzneimittel GmbH, Saksa

Desitin Arzneimittel GmbH on kansainvälinen yhtiö toimien useissa Euroopan maissa kuten Saksassa, Sveitsissä, Pohjoismaissa ja Itä-Euroopassa. Valmistamme Hampurin tehtaallamme edistyksellisiä lääkkeitä neurologisten ja psykiatristen sairauksien hoitoon ja tarjoamme suuren määrän vakiintuneita ja innovatiivisia valmisteita erityisesti epilepsiaan ja Parkinsonin tautiin.

Lääkehoidon optimoinnin jatkuva kehittäminen sekä yhteistyö muiden tulevaisuuteen suuntautuneiden yritysten mm. keskushermoston sairauksien saralla on yksi Desitinin päätoiminta- ja investointialueista. Desitin panostaa pitkäaikaiseen neurologisten ja psykiatristen sairauksien hoitomenestykseen tarjoamalla jatkuvaa koulutusta ja tieteellistä informaatiota sekä toimimalla yhteistyössä hoitavien lääkärien ja yksiköiden kanssa.

Toimimme lääkäreiden, apteekkien ja potilaiden sekä heidän perheidensä kumppanina ja tarjoamme kattavaa palvelua tuotetukena. Pitkälle erikoistunut kenttähenkilöstömme sekä lääketieteellinen osastomme tarjoavat lääkäreille asiantuntevaa ja osaavaa apua.

Haluamme olla myös puolestapuhuja epilepsiasta ja Parkinsonin taudista kärsiville potilaille suojellaksemme heitä diagnoosiin ja hoitoon kohdistuvilta negatiivisilta vaikutuksilta julkisen terveydenhuollon muutosten aikana. Pyrimme tässä asiassa vuoropuheluun kustannusten maksajien ja päättäjien kanssa lisätäksemme ymmärrystä näiden keskushermoston sairauksien erityisvaatimuksista.